Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] Rezultati drugog kola i otvorene prijave za treće!

Blog post- STEM edukacija - Otvaranje novog ciklusa DoMEn kupa-2022

U subotu, 12. marta, održano je drugo kolo DoMEn kupa, a naši mladi programeri su se u ovom online takmičenju i ove godine oprobali iz topline svojih domova. Na raspolaganju su za rad imali 3 sata (od 15h do 18h), a u drugom kolu učestvovalo je 13 osnovaca i 15 srednjoškolaca. 

Nakon što su sva rješenja testirana, dobili smo i sledeće rezultate drugog kola.

U tabeli sa rezultatima, umjesto imena i prezimena, vidjećete šifre koje su takmičari dobili prilikom prijave za takmičenje i poznati su samo njima i našem sistemu. 🙂

Srednja škola

Osnovna škola

Ukoliko si među onima koji nisu predali rješenja ili ukoliko je bilo problema da se snađeš sa platformom i/ili unosom rezultata, prije narednog kola nam piši na [email protected] i pomoći ćemo ti sa instrukcijama vezanim za korišćenje platforme.

Nije kasno da nam se pridružiš i ti!

Gore nema tvojih rezultata? Ipak želiš da učestvuješ? Možda si kasno saznao/la za takmičenje ili te neko od drugara ubjedio da i ti oprobaš svoje znanje? Ne brini, nije kasno da nam se pridružiš!

Naredno kolo DoMEn kupa se održava u subotu 2. aprila, a način prijave je isti kao i u prethodnom kolu – prijavljuješ se popunjavanjem prijavnog formulara. Još uvijek možeš pokazati koliko znaš i zato te ohrabrujemo da se prijaviš i učestvuješ u nastavku ovog takmičenja. 

Takmičenje se odvija kroz četiri kola, a u svakom kolu takmičari sakupljaju određeni broj poena u skladu sa brojem tačno urađenih zadaka. Konačnog šampiona DoMEn kupa određuje ukupan broj poena sakupljenih u sva četiri kola

Dakle, završena je samo jedna etapa takmičenja, i sve se i dalje može lako promijeniti na našoj rang listi. Ukoliko nisi bio/la dio prvog ili drugog kola, još uvijek se možeš prijaviti i za tebe će biti napravljen nalog uz pomoć kojeg ćeš se sa ostalim mladim programerima takmičiti u preostala dva kola!

 

Provježbaj zadatke iz prva dva kola 

Ukoliko želiš da se (bolje) pripremiš za naredno kolo, preporučujemo ti da provježbaš zadatke iz prva dva kola. Učesnici prvog i drugog kola mogu pristupiti zadacima sa pristupnim podacima koje već imaju, a ukoliko do sada nisi učestvovao/la, a imaš namjeru da se prijaviš za naredno kolo i provježbaš zadatke, možeš nam se javiti za pristupne podatke na mail [email protected].

Mala napomena: Prije toga se mora popuniti prijavni formular.

Ovdje možeš pristupiti zadacima poređanim po kolima i po težini.

Prvo kolo, srednja škola: Zadaci
Prvo kolo, osnovna škola: Zadaci

Drugo kolo, srednja škola: Zadaci
Drugo kolo, osnovna škola: Zadaci 

I za kraj, ne zaboravi na nagrade

Možemo da obećamo (a tu su i tvoji vršnjaci da ti to potvrde) da te čeka zanimljivo takmičenje i nezaboravno iskustvo. Ipak, ono što će te možda dodatno obradovati je i da će biti sjajnih nagrada! Na kraju takmičenja, po tri najbolje plasirana osnovca i srednjoškolca će dobiti: pametne satove, gaming setove i bluetooth zvučnike. I naravno, nagrade će se dodijeliti odvojeno za najbolje osnovce i najbolje srednjoškolce. 

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili ti nešto u vezi takmičenja nije jasno, slobodno nam piši na [email protected] ili na naš Facebook ili Instagram profil.

Takmičenje DoMEn kup od 2018. godine tradicionalno organizuju kompanija doMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Svi znamo da su jagode crvene i da je Donatelo nindža kornjača sa ljubičastim povezom. Znamo i da je suncokret žut, trava zelena, a nebo plavo, ali pitanje je šta ako tvoja plava i moja plava nisu iste? Muči li i tebe isto pitanje? Saznaj nešto više o ovome u našem novom blog postu

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.