Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] Rezultati trećeg kola i otvorene prijave za četvrto!

01 STEM Blogpost Rezultati trećeg kola

U subotu, 2. aprila, održano je treće kolo DoMEn kupa, a naši mladi programeri su se još jednog puta u ovom online takmičenju oprobali iz topline svojih domova. Na raspolaganju su za rad imali 3 sata (od 15h do 18h), a u trećem kolu učestvovalo je 22 osnovca i 18 srednjoškolaca. Nakon što su sva rješenja pregledana (i testirana), dobili smo i sledeće rezultate trećeg kola! 🎉

Mala napomena: U tabelama sa rezultatima, umjesto imena i prezimena, vidjećete šifre koje su takmičari dobili prilikom prijave za takmičenje i poznati su samo njima i našem sistemu. 🙂

Srednja škola

domen kup srednja škola rezultati treće kolo

 Osnovna škola

domen kup osnovna škola rezultati treće kolo

 

Ukoliko si među onima koji nisu predali rješenja ili ukoliko je bilo problema da se snađeš sa platformom i/ili unosom rezultata, prije narednog kola nam (obavezno!) piši na [email protected] i pomoći ćemo ti sa instrukcijama vezanim za korišćenje platforme.

 

Pridruži nam se i ti!

 

Četvrto kolo DoMEn kupa se održava u subotu 7. maja, a način prijave je isti kao i u prethodnim – prijavljuješ se popunjavanjem prijavnog formulara.

Kao što i sami znate, takmičenje je zamišljeno tako da u svakom kolu takmičari sakupljaju određeni broj poena u skladu sa brojem tačno urađenih zadaka. Konačnog šampiona DoMEn kupa određuje ukupan broj poena sakupljenih u sva četiri kola.

Ovo, naravno, ne znači da se ne možeš prijaviti ako do sada nisi učestvovao/la ili ako si iz nekog razloga bio/la učesnik samo jednog ili dva kola, ali ne i svih.

Naprotiv, ohrabrujemo te da se prijaviš i pokažeš koliko znaš! 🙂

 

Evo i zadataka iz prva dva kola koje možeš provježbati

 

Ukoliko želiš da se (bolje) pripremiš za naredno kolo, preporučujemo ti da provježbaš zadatke iz prva dva kola. Učesnici prva tri kola mogu pristupiti zadacima sa pristupnim podacima koje već imaju, a ukoliko do sada nisi učestvovao/la, a imaš namjeru da se prijaviš za naredno kolo i provježbaš zadatke, možeš nam se javiti za pristupne podatke na mail [email protected].

Još jedna napomena: Prije toga se mora popuniti prijavni formular.

Ovdje možeš pristupiti zadacima poređanim po kolima i po težini.

Prvo kolo, srednja škola: Zadaci
Prvo kolo, osnovna škola: Zadaci

Drugo kolo, srednja škola: Zadaci
Drugo kolo, osnovna škola: Zadaci

 

I za kraj, ne zaboravi na nagrade

 

Takmičenje se polako privodi kraju, ali to ne znači da neće biti novih prilika za druženje i gomile novih, zanimljivih zadataka za rješavanje. Ono što će te sigurno obradovati jeste da će na kraju četvrtog kola DoMEn kupa biti sjajnih nagrada!

Na kraju takmičenja, po tri najbolje plasirana osnovca i srednjoškolca će dobiti: pametne satove, gaming setove i bluetooth zvučnike. I naravno, nagrade će se dodijeliti odvojeno za najbolje osnovce i najbolje srednjoškolce.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili ti nešto u vezi takmičenja nije jasno, slobodno nam piši na [email protected] ili na naš Facebook ili Instagram profil.

Takmičenje DoMEn kup od 2018. godine tradicionalno organizuju kompanija doMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.