Newsletter Subscription

Search

Lansirana EYCA aplikacija dostupna mladima u Crnoj Gori

STEM EYCA aplikacija

Hej ti! Imamo iznenađenje za tebe prije praznika.

Kompanija doMEn i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” lansirali su EYCA mobilnu aplikaciju koja ti omogućava da u Crnoj Gori koristiš sve benefite EYCA kartice, ali kroz digitalnu aplikaciju.

 

Ovom aplikacijom moći ćeš olakšano da nastaviš ostvarivati povoljnosti koje ti EYCA kartica već godinama nudi u Crnoj Gori, ali i širom Evrope.

 

Gdje i kako preuzeti EYCA aplikaciju?

 

EYCA aplikaciju možeš preuzeti za Android i iOS operativne sisteme!

Nakon što napraviš svoj nalog na aplikaciji dobićeš i pregled mjesta i gradova u kojima možeš ostvariti popuste. Pored dostupnih popusta, tu je i opcija dobijanja obavještenja o novim popustima koje možeš ostvariti u Crnoj Gori.

Osim toga, u aplikaciji možeš vidjeti i status kartice (do kad je validna), ali i poručiti novu.

Ukoliko nemaš EYCA karticu, za nju možeš aplicirati ovdje klikom na Naruči karticu.

 

Šta je potrebno da znaš o EYCA kartici?

 

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade u Crnoj Gori. Namijenjena je mladima u Crnoj Gori, uzrasta od 13 do 29 godina. Ono što ti ova kartica nudi jeste da možeš da koristiš preko 200 popusta u našoj zemlji i preko čak 70 hiljada popusta širom Evrope. (Zvuči sjajno, znam!)

 

Kompanija doMEn je u februaru ove godine postala zvaničan partner Evropske omladinske kartice (EYCA). Tada je, u saradnji sa NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, organizovan serijal edukativnih predavanja na temu “Zanimanja budućnosti”. Ova predavanja dostupna su na EYCA YouTube kanalu kao trajan i koristan resurs mladima.

 

Ukoliko ti je ovo nekako promaklo, sada je pravi trenutak da posjetiš kanal i pogledaš čega sve tu zapravo ima. 🙂

 

Na predavanjima ćeš imati priliku da naučiš o važnim temama kakve su lično brendiranje u online svijetu i šta je to freelance posao i kako raditi kao freelancer. Zatim i, kako voditi blog i koje su to uopšte mogućnosti koje nam digitalizacija nudi. (Iskreno se nadam da sam ovim uspjela bar da ti zagolicam maštu!)

Za više informacija o ovim i drugim prilikama koje kompanija doMEn pruža u oblasti nauke i tehnologije, pozivamo te da pratiš Facebook i Instagram profil STEM edukacije.

 

Kompanija doMEn već godinama ulaže napore da internet i nove tehnologije približi mladima u Crnoj Gori. U prethodnih jedanaest godina poslovanja, uložila je preko milion eura u društveno odgovorne aktivnosti, a jedan od koraka da pomogne digitalizaciju i razvoj mladih u online svijetu je i podrška EYCA programu.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!