Newsletter Subscription

Search

[SPARK.ME 2019] Osvoji kartu za jednu od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u regionu!

[SPARK.ME 2019] Osvoji kartu za jednu od najvećih marketinških i tehnoloških konferencija u regionu!

Spark.me konferencija se održava od 2013. godine, kada je pokrenuta sa ciljem da se u Crnu Goru dovedu neki od najvećih stručnjaka na polju marketinga, tehnologije i inovacija kako bismo svi mogli da učimo od njih. Od tada je Spark.me porastao od okupljanja grupe zaljubljenika u tehnologiju u jednu od najvećih tehnoloških i marketinških u konferencija u regionu. Prošle godine je konferenciji prisustvovalo preko 580 učesnika iz 28 država širom svijeta, a ove godine bismo voljeli da među njima budeš i ti!

Sa željom da omogući zainteresovanim mladim ljudima da se bliže upoznaju sa profesijama budućnosti i načinima na koje tehnologija mijenja poslovno okruženje ali i našu svakodnevnicu, organizator konferencije Spark.me – kompanija doMEn, je odlučila da organizuje takmičenje za srednjoškolce i studente kako bi nagradila njih pet sa kartom za Spark.me 2019 konferenciju.

Kako do besplatne karte?

Kako bi osvojio kartu za Spark.me 2019 konferenciju, koja se organizuje 25. i 26. maja u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, potrebno je da kreiraš tekst, video snimak ili grafiku kojom bi obradio jednu od sljedeće dvije teme:

  1. Naučnik u mom komšilukuS obzirom da Spark.me svake godine dovodi najveće stručnjake iz svojih oblasti u svijetu, želja nam je da prikažemo naše lokalne heroje koji svakodnevno inspirišu mlade ljude da se bave naukom ili su na tom polju ostvarili značajan doprinos.
  2. Sljedeće veliko tehnološko dostignuće – Veliki dio Spark.me konferencije se odnosi na način na koji tehnologija utiče na naše živote i mijenja naše navike, te na predviđanja šta će nam to tehnologija donijeti u budućnosti. U ovom radu bismo voljeli da nam predstaviš tehnološko dostignuće za koje smatraš da će značajno uticati na naše živote u godinama koje dolaze.

Pošalji svoj rad na email [email protected] do 26. aprila, i pokaži nam da si baš ti osoba kojoj će ova konferencija biti od velikog značaja! Pravo učešća imaju srednjoškolci i studenti osnovnih i postdiplomskih studija crnogorskih univerziteta.

Dobitnike objavljujemo 30. aprila tako da ne zaboravi da pratiš naš blog i provjeravaš svoj email. 😉

Šta je uključeno u kartu za Spark.me 2019 konferenciju?

Karta za Spark.me 2019 uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maj), startap takmičenju (25-26. maj), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maj).

Karte osvojene na ovom takmičenju nije moguće naknadno prodati ili prenijeti na drugu osobu, tako da prije slanja prijave budi siguran da zaista možeš da prisustvuješ konferenciji!

Jedino što preostaje jeste da se prijaviš!

Spark.me ti nudi priliku da učiš o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa od svjetski poznatih eksperata, kao i da ostvariš kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnim znanja.

Možemo da ti obećamo da ćeš imati priliku da naučiš mnogo novih stvari i iskusiš nešto zaista jedinstveno i drugačije. Zato ne propusti ovu priliku i vidimo se u maju u Tivtu!

Organizator konferencije Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije, Facebook stranicu, Twitter nalog i Instagram nalog.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!