SPARK.ME TAKMIČENJE

Apr 3, 2019

Prva Spark.me konferencija održana je 2013. godine u organizaciji kompanije doMEn. Od tada do danas, Spark.me je od mjesta susreta nekoliko desetina entuzijasta postao tehnološki i marketinški događaj koji se ne smije propustiti.

Od samog početka, misija Spark.me konferencije je da unaprijedi život ljudi u Jugoistočnoj Evropi podizanjem svijesti o mogućnostima koje nam donose internet i razvoj tehnologije – kroz edukaciju, takmičenja i prilike za povezivanje. A ukoliko si srednjoškolac ili student zainteresovan za ove teme, Spark.me takmičenje je tvoja prilika da osvojiš kartu za oba dana konferencije i na taj način postaneš dio Spark.me priče!

Više informacija o pravilima Spark.me takmičenja možeš ovdje. Prijave traju do 26. aprila!

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/.

Ostani u toku!

Ostani u toku!

Prijavi se na naš besplatni nedjeljni e-mail newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti sa našeg portala.

Prijava uspješna!