Newsletter Subscription

U subotu 12. juna zakazano finalno kolo DoMEn kupa!

Vjerujemo da su prva tri kruga takmičenja u programiranju bila uzbudljiva i puna izazova za naše mlade programere, a sada vas očekuje 4. kolo ujedno i poslednje i to ništa manje uzbudljivo, koje će odrediti šampiona DoMEn kupa za srednjoškolce! Dakle, četvrto kolo je zakazano za subotu 12. jun sa početkom u 12 časova!

Takođe, ono što je važno da znaš jeste da pravo učešća u ovom krugu imaju samo učenici srednjih škola. Takmičenje će se kao i do sada održati onlajn, a profesor Goran Šuković će biti tvoja tehnička podrška u subotu i otkrićemo ti da je spremio izazovne zadatke koji će te pripremiti za karijeru uspješnog programera. 

Kao što već znaš, DoMEn kup se sastoji iz 4. kruga, pri čemu je poslednje kolo odlučujuće jer će onaj ko kumulativno bude imao najveći broj poena odnijeti titulu šampiona! Vjerujemo da su prethodni krugovi bili zahtjevni i da si uložio/la puno truda, ali isto tako znamo da zalaganje i stečene vještine neće izostati ni u finalnom kolu. Izazovni zadaci čekaju da ih baš ti riješiš, a kao i u prethodnim kolima na raspolaganju ćeš imati programske jezike: Pascal, Java, C/C++ ili Python. 

Tradiciju već znaš – na našem sajtu www.stemedukacija.me će biti postavljen link za pristup takmičenju, a ono što tebi preostaje jeste da se za subotu pripremiš i odabereš svoje omiljeno mjesto u kući sa koga ćeš odmjeriti snage sa svojim vršnjacima. Ukoliko budeš imao/la bilo kakvih dodatnih pitanja piši nam na [email protected]

Vjerujemo da sa nestrpljenjem iščekuješ subotu, a mi ti želimo puno sreće u ovom odlučujućem kolu!

Portal www.stemedukacija.me pokrenula je kompanija doMEn, registar crnogorskog nacionalnog domena .ME, u cilju promovisanja besplatnih prilika koje se nude mladima u Crnog Gori iz oblasti programiranja, inženjeringa, novih tehnologija i prirodnih nauka. DoMEn, u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom Univerziteta Crne Gore organizuje jedino onlaj takmičenje u programiranju, namijenjeno osnovcima i srednjoškolcima koji žele da se oprobaju u programiranju. 

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

XIX izdanje matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka! 🙂