Newsletter Subscription

[DOMEN KUP] Prijavi se za treće kolo takmičenja u programiranju!

DoMEn kup online takmičenje u programiranju u Crnoj Gori

Prvo i drugo kolo DoMEn Kupa se završilo, a pred tobom je još jedan, finalni, krug! Ovo online takmičenje u programiranju za osnovce i srednjoškolce, će se održati ove subote, 20. aprila, od 12:30 do 16:30h!

Drugo kolo je bilo izazovnije, ali su učesnici dali sve od sebe. Učestvovalo je 24 mlada takmičara i to iz Podgorice, Bara, Budve, Tivata, Nikšića, Berana, Bijelog Polja, Kolašina i Danilovgrada, a rezultate ovog kola možeš vidjeti na naslovnoj strani našeg sajta.

Interesantno je to što je u ovom kolu dominantno bio korišćen programski jezik C/C++, a su samo 2 takmičara koristila Javu! Međutim, valja napomenuti još jednom da takmičarski sistem takođe podržava i Python i Pascal.

Iako je ovo treći i finalni krug doMEn kupa, predlažemo ti da se prijaviš, jer je ovo odlična prilika za najhrabrije programere da odmjere svoje snage sa vršnjacima ali i da testiraju svoje znanje! 🙂

Treći krug takmičenja je zakazan za subotu, 20. aprila u 12:30 časova i trajaće 4 sata. Ovo je bitno jer rješenja zadataka je moguće uploadovati samo dok traje takmičenje, odnosno do 16:30 časova!

Da bi se prijavio na učešće u trećem kolu, sve što je potrebno jeste da pošalješ email na [email protected] u kojem ćeš navesti:

  • svoje ime i prezime,
  • školu i razred koji pohađaš, i
  • grad iz kojeg dolaziš.

Mi ćemo ti kreirati nalog na takmičarskom sistemu u vezi čega ćeš dobiti email potvrde u kojem će biti tvoj username i password. Sa dobijenim podacima ćeš moći da se prijaviš na server za treće kolo takmičenja.

Link ka trećem kolu takmičenja za osnovce je: http://89.188.34.10/cgi-bin/new-client?contest_id=16

Link ka trećem kolu takmičenja za srednjoškolce je: http://89.188.34.10/cgi-bin/new-client?contest_id=15

Ukoliko si se već učestvovao (učestvovala) u prvom ili drugom kolu ili probnom takmičenju nema potrebe da to učiniš opet. Takođe, prije takmičenja obavezno pročitaj uputstvo za rad sa online sistemom (EJudgeTutorijal) i, ukoliko već nisi, isprobaj sistem na probnom takmičenju (probno takmičenje)! 

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, možeš ih poslati na mail [email protected]. Srećno!

DoMEn kup je online takmičenje u programiranju za učenike osnovnih i srednjih škola koje organizuju kompanija doMEn d.o.o. i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore po drugi put ove godine.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

XIX izdanje matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka! 🙂