Newsletter Subscription

Search

[EYCA KARTICA] Novo partnerstvo kompanije doMEn sa EYCA programom

Novo partnerstvo kompanije doMEn sa EYCA programom

Da li si nekada čuo/la za EYCA karticu? Da li znaš koje sve benefite možeš da imaš korišćenjem iste? Ukoliko još uvijek ne znaš, mi ćemo te u nastavku upoznati sa tim šta je u stvari ova kartica i kakve mogućnosti nudi!

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična benefit kartica za mlade u Crnoj Gori, a podržana je od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. Namijenjena je mladima u Crnoj Gori, uzrasta od 13 do 29 godina. Ono što ti ova kartica nudi jeste da možeš da koristiš preko 200 popusta u našoj zemlji i preko čak 70 hiljada popusta širom Evrope.  Priznaćeš da zvuči veoma primamljivo, zar ne? 

Realizaciju ovog genijalnog projekta u Crnoj Gori omogućili su Uprava za sport i mlade i NVO Centar za omladinsku edukaciju, prepoznavši potrebe mladih ljudi u Crnoj Gori i sa zadovoljstvom predstavljaju EYCA program.

Kompanija doMEn je prepoznala značaj programa za mlade kakav je Evropska omladinska kartica i postala njen novi partner! Ugovor o sponzorstvu je potpisan između Predraga Lešića, u ime doMEn kompanije, i Jugoslava Radovića u ime NVO Centra za omladinsku edukaciju.

Predrag Lešić je tim povodom izjavio:

“Partnerstvo sa EYCA karticom vidimo kao sjajnu priliku da sa mladima u Crnoj Gori razgovaramo o važnim temama kakve su lično brendiranje u online svijetu i uopšte mogućnosti koje nam digitalizacija nudi. Nadamo se da će edukativni sadržaji i prilike koje ćemo u budućnosti ponuditi kroz partnerstvo mladima biti inspirativne da internet počnu da koriste na drugačiji način.”

A sada, kako je i Predrag najavio, važno je da znaš da ćeš tokom ove godine imati brojne mogućnost za usavršavanje i edukaciju. Već u martu kreću prva predavanja i aktivnosti koje ne smiješ da propustiš!

Biće ogranizovane dvije besplatne radionice, na kojima će se obrađivati dvije zanimljive i aktuelne teme. U prvoj polovini marta ćeš imati mogućnost da online pratiš predavanje na temu “Zanimanja budućnosti”, odnosno kako da se neformalno usavršavaš, kao i gdje možeš naći prilike za učenje – kako online tako i offline. 

Priliku da saznaš nešto više o tome “Kako voditi lični blog” ćeš imati u drugoj polovini marta. Ono što je sigurno jeste da te čekaju sjajni predavači i kreativne radionice na kojima ćeš uživati i naučiti mnogo toga. Sva predavanja koja ćeš pratiti se sprovode u cilju edukacije mladih i razgovora o tome koliko je svijet novih tehnologija i poslova u IT industriji važan.

Ako ti kažemo da je ovo samo najava predavanja za prvi kvartal, pokušaj da pretpostaviš šta bi tek naučio/la na budućim radionicama. Zato te pozivamo da obavezno pratiš profil STEM edukacije i EYCA na društvenim mrežama, jer ćemo tamo najaviti početak prvog ciklusa predavanja i način kako možeš učestvovati!

Kompanija doMEn već godinama ulaže napore da internet i nove tehnologije približi mladima u Crnoj Gori. U prethodnih jedanaest godina poslovanja, uložila je preko milion eura u društveno odgovorne aktivnosti, a jedan od koraka da pomogne digitalizaciju i razvoj mladih u online svijetu je i podrška EYCA programu.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.