Newsletter Subscription

Search

Kompanija DoMEn vam poklanja besplatne vodiče – Bezbjednost djece na internetu i društvenim mrežama i Kako da napraviš svoje prve STEM korake?

Kompanija DoMEn vam poklanja priručnik pod nazivom “Bezbjednost djece na internetu i društvenim mrežama: Vodič za roditelje i staratelje”. Priručnik je besplatan za preuzimanje na našem sajtu, a možete ga i direktno preuzeti sa ovog linka.

U ovom vodiču za bezbjednost djece na internetu koji se može preuzeti besplatno, roditelji i staratelji mogu pronaći sve o najpopularnijim društvenim mrežama i načinima komunikacije, načine da osiguraju digitalnu bezbjednost djece, savjete za roditeljski nadzor i kontrolu aktivnosti na internetu, kao i odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi potencijalnih opasnosti.

A ako si osnovac ili srednjoškolac kojeg zanimaju nauka, tehnologija, inženjerstvo ili matematika, u priručniku “Kako da napraviš svoje prve STEM korake”, koji možeš preuzeti besplatno na ovom linku, saznaćeš više o STEM oblastima koje te zanimaju. Osim toga, imaćeš priliku da pročitaš priče mladih i uspješnih ljudi koji su se odlučili za STEM karijere, ali i da pronađeš poneku zanimljivost koja će ti, nadamo se, izmamiti osmijeh.

Priručnici “Bezbjednost djece na internetu i društvenim mrežama: Vodič za roditelje i staratelje” i “Kako da napraviš svoje prve STEM korake” su novi koraci u nastojanju kompanije da kroz društveno odgovorno poslovanje oplemeni internet prostor zanimljivim i edukativnim sadržajem.

Ovim priručnicima su prethodili priručnici pod nazivom “DoMEn škola programiranja: Kreiraj svoju prvu igru”, namijenjen osnovcima i srednjoškolcima zainteresovanim za programiranje, dostupan na linku, kao i “Lažne vijesti: sve što te oduvijek zanimalo o ovom fenomenu” koji možete preuzeti ovdje.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!