Newsletter Subscription

Search

Predstavljamo vam prve govornike na ovogodišnjoj Spark.me konferenciji

Spark.me konferencija 2022

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije crnogorskog nacionalnog .ME domena i generalnim sponzorstvom kompanije m:tel Crna Gora.

Dolazak najavljenih govornika u Jugoistočnu Evropu predstavlja nastavak napora koje konferencija Spark.me godinama ulaže u razvoj digitalnog marketinga, preduzetništva, startap biznisa i novih tehnologija.

Konačno, evo prilike i da upoznate neke od njih!

Kristofer S. Pen, svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga

Christopher S Penn Domen

Publika okupljena u Tivtu, imaće jedinstvenu priliku da čuje petorostruko nagrađivanog stručnjaka iz oblasti podataka i vještačke inteligencije po ocjeni IBM-a, dok ga je Brand24 svrstao u 100 najboljih stručnjaka za digitalni marketing.

Kristofer S. Pen (Christopher S. Penn), svjetski je autoritet na polju digitalnog marketinga i njegova je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju.

Prestižna softverska kompanija Onalytica ga broji u 100 najuticajnih ljudi iz oblasti vještačke inteligencije u marketingu. Pen je trenutno na poziciji suosnivača i direktora za analitiku podataka u kompaniji Trust Insights, a neki od njegovih proizvoda pomogli su brendovima kao što su Twitter, Citrix Systems, GoDaddy, AAA i McDonald’s.

Kroz svoj rad, fokus interesovanja stavlja na Google analitiku, marketing i PR koji su vođeni podacima, moderni e-mail marketing, kao i vještašku inteligenciju i mašinsko učenje za koje smatra da mogu pomoći u donošenju odluka u oblasti digitalnog marketinga. Pen je i jedan od voditelja višestruko nagrađivanog podkasta Marketing over Coffee, pa organizatori ne sumnjaju da će ispuniti očekivanja publike kao jedan od glavnih govornika ovogodišnje konferencije. Autor je više od 20 knjiga, među kojima je i pet bestselera: AI for Marketers: A Primer and Introduction, Marketing White Belt: Basics for the Digital Marketer, Marketing Red Belt: Connecting With Your Creative Mind, i Marketing Blue Belt: From Data Zero to Marketing Hero i Leading Innovation: Build a Scalable, Innovative Organization.

Fredrik Haren, istraživač kreativnosti

Fredrik Härén Domen blog

Fredrik Haren (Fredrik Härén), istraživač kreativnosti koji je do sada održao preko 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata.

Haren je prethodnih 25 godina proveo putujući širom svijeta i istražujući ljudsku kreativnost. Radio je sa svjetski poznatim brendovima poput VISA, HP, KPMG, BMW i IKEA. Haren je u Švedskoj nagrađen kao govornik godine, a uvršten je u 10 najboljih švedskih govornika svih vremena. Autor je 10 knjiga, uključujući The Idea Book, koja je odabrana među 100 najboljih knjiga iz oblasti biznisa svih vremena.

Pit Blekšo, međunarodno priznati stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga

Pete Blackshaw Domen blog

Pit Blekšo (Pete Blackshaw), međunarodno priznati stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga i brendiranja, inovator, autor i lider koji je bio zadužen za digitalne i društvene medije u kompanijama Nestlé, Nielsen i Procter & Gamble. Nakon uspješnog rada u ovim korporacijama, trenutno je na funkciji izvršnog direktora startap katalizatora i investicionog fonda Cintrifuse.

Blekšo je bio globalni potpredsjednik zadužen za digitalne i društvene mreže u Nestleu, najvećoj prehrambenoj kompaniji na svijetu, gdje je predvodio inovativne digitalne projekte za stotine Nestleovih brendova. Prethodno je bio direktor marketinga kompanije NM Incite nastale kroz partnerstvo korporacija Nielsen i McKinsey. U svojoj bogatoj karijeri, osnovao je i tim zadužen za digitalni marketing u globalnom gigantu Procter & Gamble. Nakon što je napustio kompaniju, pokrenuo je sajt PlanetFeedback.com, jedan od prvih onlajn portala na kojem su potrošači mogli da iznesu svoje mišljenje o proizvodima.

Blekšo ima specifično znanje koje može da podijeli sa publikom, jer kako sam ističe, iz svog iskustva kao lider u korporacijama sa jedne strane, i preduzetnik i inovator sa druge, uspio je da sagleda biznis sa obje tačke gledišta. Zbog toga, kako sam tvrdi, svojim iskustvom i znanjem pomaže korporacijama koje su u potrazi za inovacijama, kao i preduzetnicima koji traže investicije. Pit je autor knjige Satisfied Customers Tell Three Friends, Angry Customers Tell 3000: Running a Business in Today’s Consumer-Driven World, kao i istaknuti kolumnista prestižnog portala Advertising Age. Pored toga što je diplomirao na Harvardu, dobitnik je brojnih nagrada iz oblasti marketinga.

Kupi studentsku kartu po promotivnoj cijeni

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me.

Bitna informacija za sve mlade ljude željne znanja jeste da su u ponudi i studentske karte po cijeni od svega 50€. One su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. 

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja.

Mala napomena: Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Za više informacija o Spark.me 2022 posjeti zvanični sajt konferencije, a ukoliko imaš kakvih pitanja slobodno nam piši na [email protected] ili na Facebook ili Instagram nalog.

Spark.me konferenciju organizuje kompanija doMen od 2013. godine, od kada je ugostila preko 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!