Newsletter Subscription

Prijavite se za Spark.me startap takmičenje: Najbolji idu u San Francisko

Stem-naslovna-za-Spark

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. jun u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za Spark.me 2022 startap takmičenje koje se ove godine po prvi put organizuje pod sponzorstvom Infobipa, globalne komunikacione platforme koja kompanijama omogućava da objedine interakciju i komunikaciju sa korisnicima. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da posjeti TechCrunch Disrupt – jednu od najvećih svjetskih konferencija namijenjenih startapovima koja okuplja vodeće svjetske investitore i medije, a koja će se održati od 18. do 20. oktobra u San Francisku. Osim navedenog, sponzor takmičenja je obezbijedio dodatne nagrade za sve startapove koji uzmu učešće na takmičenju.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno i besplatno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2020. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Dosadašnji pobjednici Spark.me startap takmičenja su Boostowski (2019), Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013).

Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavni formular, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 29. maj 2022. godine, do 23:59 CET. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na konferenciji Spark.me, biće objavljen 01. juna, na zvaničnom sajtu konferencije.

Najbolji startap će imati priliku da posjeti TechCrunch Disrupt konferenciju u San Francisku

Pobjednički startap će dobiti priliku da posjeti jednu od najvećih startap konferencija od 18. do 20. oktobra 2022. godine u San Francisku. Nagrada podrazumijeva dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe i dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2022. Konferenciju osim što posjećuju investitori i startapovi, medijiski je jedan od najpraćenijih događaja sa kojeg izvještavaju portali i časopisi poput Bloomberg, CNBC, Financial Times, The Wall Street Journal i BuzzFeed. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se članovi regionalnih startap timova edukuju kroz brojne radionice dostupne na konferenciji, ali i da svoju biznis ideju predstave potencijalnim investitorima i povežu se sa drugim startapovima sa kojima mogu razmijeniti iskustva vezana za skaliranje biznisa.

Sponzor ovogodišnjeg Spark.me startap takmičenja je Infobip, prvi hrvatski jednorog (startap čija je tržišna vrijednost procijenjena na više od 1 milijarde dolara). Ovim sponzorstvom obezbijeđene su nagrade za svih 10 timova koji se kvalifikuju za učešće na Spark.me 2022 startap takmičenju. Dok će za 9 timova biti obezbijeđeni vaučeri u vrijednosti od 20.000 dolara za Infobip proizvode i usluge, jedan startap će imati priliku da osvoji glavnu komunikacionu nagradu – vaučer u vrijednosti od 50.000 dolara za Infobip proizvode i usluge i 2 karte za Infobip Shift 2022, najveći događaj za programere u jugoistočnoj Evropi, koji će se održati od 19. do 20. septembra 2022. godine u Zadru.

Kupi studentsku kartu po promotivnoj cijeni

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me.

Bitna informacija za sve mlade ljude željne znanja jeste da su u ponudi i studentske karte po cijeni od svega 50€. One su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. 

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja.

Mala napomena: Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Za više informacija o Spark.me 2022 posjeti zvanični sajt konferencije, a ukoliko imaš kakvih pitanja slobodno nam piši na [email protected] ili na Facebook ili Instagram nalog.

Spark.me konferenciju organizuje kompanija doMen od 2013. godine, od kada je ugostila preko 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

XIX izdanje matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka! 🙂