Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] Prijavi se za drugo kolo takmičenja u programiranju!

Prijavi se za drugo kolo DoMEn Kupa

Ukoliko si propustio prvo kolo DoMEn Kupa, sada je pravo vrijeme da se prijaviš za sljedeće kolo!

DoMEn Kup, online takmičenje u programiranju za osnovce i srednjoškolce, se održava u tri kola: 6. aprila, 13. aprila i 20. aprila, a tri najuspješnija takmičara dobijaju posebne nagrade!

Prvo kolo je proteklo i više nego upješno! Učestvovalo je 39 mladih takmičara i to iz Podgorice, Bara, Budve, Tivata, Nikšića, Berana, Bijelog Polja i Kolašina, a rezultate prvog kola možeš vidjeti na naslovnoj strani našeg sajta. Nadamo se da će u narednom kolu učestvovati još više hrabrih programera, pa je ovo odlična prilika i za tebe da testiraš svoje znanje! 🙂

Drugi krug takmičenja je zakazan za subotu, 13. aprila u 16:00 časova i trajaće 4 sata. Ovo je bitno jer rješenja zadataka je moguće uploadovati samo dok traje takmičenje, odnosno do 20:00 časova!

Sjajna vijest je da drugo kolo sada ima više mogućnosti, pa pored uobičajnih programskih jezika na koje možeš naići na sličnim međunarodnim takmičenjima (Pascal, Java, C/C++), takmičarski sistem sada podržava i Python!

Da bi se prijavio na učešće u drugom kolu, sve što je potrebno jeste da pošalješ email na [email protected] u kojem ćeš navesti:

  • svoje ime i prezime,
  • školu i razred koji pohađaš, i
  • grad iz kojeg dolaziš.

Mi ćemo ti kreirati nalog na takmičarskom sistemu u vezi čega ćeš dobiti email potvrde u kojem će biti tvoj username i password. Sa dobijenim podacima ćeš moći da se prijaviš na server za drugo kolo takmičenja.

Link ka drugom kolu takmičenja za osnovce je: http://89.188.34.10/cgi-bin/new-client?contest_id=13

Link ka drugom kolu takmičenja za srednjoškolce je: http://89.188.34.10/cgi-bin/new-client?contest_id=12

Ukoliko si se već učestvovao (učestvovala) u prvom kolu ili probnom takmičenju nema potrebe da to učiniš opet. Takođe, prije takmičenja obavezno pročitaj uputstvo za rad sa online sistemom (EJudgeTutorijal) i, ukoliko već nisi, isprobaj sistem na probnom takmičenju (probno takmičenje)! 

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, možeš ih poslati na mail [email protected]. Srećno!

DoMEn kup je online takmičenje u programiranju za učenike osnovnih i srednjih škola koje organizuju kompanija doMEn d.o.o. i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore po drugi put ove godine.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.