Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] Prijavi se za online takmičenje u programiranju!

DoMEn kup online takmičenje u programiranju u Crnoj Gori

DoMEn kup je online takmičenje u programiranju za osnovce i srednjoškolce osmišljeno na način da okupi najbolje mlade programere u zemlji, stavi ih pred skup izazovnih problema i nauči ih kritičkom razmišljanju, snalažljivosti i istrajnosti. Da li i ti želiš da budeš jedan od njih? 🙂

Takmičenje počinje u subotu, 6. aprila, i održaće se u tri kruga: 6. aprila, 13. aprila i 20. aprila. DoMEn kup će ti dati priliku da testiraš svoje znanja i vještine u odnosu na druge mlade ljude u zemlji. Kako je takmičenje u potpunosti online, uslovi su isti za sve i možeš učestovati bez obzira u kojem se gradu u Crnoj Gori nalaziš.

Kako da se prijavim?

Sve što je potrebno jeste da pošalješ email na [email protected] u kojem ćeš navesti:

  • svoje ime i prezime,
  • školu i razred koji pohađaš, i
  • grad iz kojeg dolaziš.

Mi ćemo ti kreirati nalog na takmičarskom sistemu za koji ćeš dobiti email potvrde u kojem će biti tvoj username i password.

Kako će izgledati online platforma na kojoj se takmičimo?

Uputstvo za rad sa online sistemom možeš naći ovdje – EJudgeTutorijal (https://informatikacg.files.wordpress.com/2018/04/ejudgetutorijal.pdf). Takođe, upravo smo pustili sistem za probno tamičenje (http://89.188.34.10/cgi-bin/new-client?contest_id=2) koji možeš da isprobaš prije početka prvog kruga takmičenja u subotu (6. aprila).

Na kraju svakog kruga ćeš moći da pratiš svoj napredak na rang listi doMEn kupa na naslovnoj strani ovog sajta. Srećno!

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.