Newsletter Subscription

[DOMEN KUP] Rezultati prvog kola i otvorene prijave za drugo!

Prošle subote održano je prvo kolo DoMEn kupa, a naši mladi programeri su se u ovom onlajn takmičenju oprobali iz topline svojih domova. Na raspolaganju su za rad imali 4 sata i 30 minuta, a u prvom kolu učestvovalo je preko 20 osnovaca i srednjoškolaca.

Nakon što je žiri sva dobijena rješenja testirao, dobili smo sledeće rezultate prvog kola. Ne zaboravi, svi rezultati su dati su šiframa koje su takmičari dobili prilikom prijave za takmičenje i poznati su samo njima i našem sistemu. 🙂

Pridruži se i ti!

Gore nema tvojih rezultata jer nisi učestvovao/la?

Još uvijek možeš pokazati koliko znaš, jer znanje ništa ne smije zaustaviti!

Naše takmičenje se odvija kroz tri kola, a u svakom kolu takmičari sakupljaju određeni broj poena u skladu sa brojem tačno urađenih zadaka. Konačnog šampiona DoMEn kupa određuje ukupan broj poena sakupljenih u sva tri kola. Dakle, završena je samo jedna etapa takmičenja, i sve se i dalje može lako promijeniti na našoj rang listi. Ukoliko nisi bio/bila dio prvog kola, još uvijek se možeš prijaviti na [email protected] (dovoljno je da pošalješ svoje ime i prezime, razred, osnovnu ili srednju školu koju pohađaš i grad iz kojeg dolaziš) i za tebe će biti napravljen nalog uz pomoć kojeg ćeš se ravnopravno, sa ostalim mladim programerima, takmičiti u preostala dva kola!

Ukoliko si se prijavio/la za takmičenje, ali prošle subote nisi pristupio//la takmičenju, ne brini, napravljeni nalog možeš koristiti u preostala dva kola takmičenja i snage odmjeriti sa svojim vršnjacima.

Ne zaboravi da pratiš naš portal, jer će se u poslednjoj suboti ovog mjeseca održati drugo kolo DoMEn kupa, a obavještenje o tome objavićemo nedelju dana ranije.

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće, slobnodno nam piši na [email protected] ili na naš Instagram profil. 🙂

DoMEn kup je jedino online takmičenje za mlade programere koje se odvija u Crnoj Gori. Organizatori, kompanija doMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore, trude se da ovim takmičenjem nove tehnologije i programiranje, kao zanimanje budućnosti, približe mladima u Crnoj Gori. Osim takmičenja, ova kompanija i visoko obrazovna institucija sarađuju i na projektima DoMEn škole programiranja, kursu programiranja namijenjenom osnovcima i srednjoškolcima koji traje tokom cijele školske godine, kao i na Ljetnjoj školi programiranja, namijenjenoj najboljim polaznicima DoMEn škole programiranja.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

XIX izdanje matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka! 🙂