Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] U subotu počinje prvo kolo takmičenja!

Završeno je treće kolo DoMEn kupa, a time i ovogodišnje online takmičenje za mlade programere!

Prvo kolo DoMEn kupa, online takmičenja u programiranu za osnovce i srednjoškolce koje se u Crnoj Gori održava po drugi put, počinje u subotu, 6. aprila u 12:00 i traje 4 sata.

Još uvijek ima vremena za prijavu! Sve što je potrebno jeste da pošalješ email na [email protected] u kojem ćeš navesti:

  • svoje ime i prezime,
  • školu i razred koji pohađaš, i
  • grad iz kojeg dolaziš.

Mi ćemo ti kreirati nalog na takmičarskom sistemu u vezi čega ćeš dobiti email potvrde u kojem će biti tvoj username i password. Sa dobijenim podacima prijavi se na server za prvo online takmičenje DoMEn kup. Ukoliko si se već prijavila (prijavio) za probno takmičenje nema potrebe da to učiniš opet.

Prije takmičenja obavezno pročitaj uputstvo za rad sa online sistemom (EJudgeTutorijal) i, ukoliko već nisi, isprobaj sistem na probnom takmičenju (probno takmičenje)!

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Svi znamo da su jagode crvene i da je Donatelo nindža kornjača sa ljubičastim povezom. Znamo i da je suncokret žut, trava zelena, a nebo plavo, ali pitanje je šta ako tvoja plava i moja plava nisu iste? Muči li i tebe isto pitanje? Saznaj nešto više o ovome u našem novom blog postu

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.