Newsletter Subscription

Search

[DOMEN KUP] Prijavi se za prvo kolo online takmičenja u programiranju

Otvorene prijave za DoMEn kup

Već treću godinu zaredom, kompanija doMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore organizuju DoMEn kup – jedino online takmičenje u programiranju namijenjeno osnovcima i srednjoškolcima. Prvo kolo takmičenja zakazano je za subotu, 4. aprila, u 15 časova i 30 minuta, a takmičari će na raspolaganju imati 4 sata za rješavanje zadataka.

Tako mladi programeri, koji dane provode kod kuće, svoje znanje mogu testirati i snage odmjeriti sa vršnjacima širom zemlje, a od njih neće iziskivati ni izlazak iz dnevne sobe.

U takmičenju mogu učestvovati svi osnovci i srednjoškolci koji koriste neki od sledećih programskih jezika: C/C++, Java, Pascal ili Python. Ukoliko te zanima više detalja o takmičenju, pročitaj naš prethodni tekst, i ne brini, još uvijek imaš vremena da se prijaviš i pripremiš za takmičenje! 🙂

Link prvog kola takmičenja biće dat u subotu na naslovnoj stranici našeg portala.

Kako se mogu prijaviti?

Važno je da znaš da prijave za DoMEn kup primamo i dalje, te da bi bio učesnik, neophodno je da pošalješ e-mail na [email protected] u kojem ćeš dostaviti sledeće podatke:

  • svoje ime i prezime, 
  • naziv škole koju pohađaš, 
  • razred i 
  • grad iz kojeg dolaziš.

Nakon toga, mi ćemo za tebe kreirati nalog u takmičarskom sistemu, a odmah nakon dobijanja povratnog maila, uz korisničko ime i lozinku, moći ćeš da pristupiš probnom takmičenju i uvjeriš se kako sve funkcioniše.

Ne zaboravi, ukoliko budeš imao/la bilo kakvu nedoumicu, slobodno nas kontaktiraj na datu adresu. 

Prijavljenim takmičarima želimo puno sreće u subotu, a još dva kola takmičenja očekuju nas u narednom periodu! 🙂

Kompanija doMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore već dugi niz godina ulažu napore pokušavajući da prevaziđu jaz koji postoji između formalnog obrazovanja i programiranja kao vještine ključne za savremeno doba organizujući, pored  DoMEn škole programiranja, koja traje preko cijele školske godine, i DoMEn kup, jedino online takmičenje u programiranju u Crnoj Gori namijenjeno osnovcima i srednjoškolcima.

 

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Svi znamo da su jagode crvene i da je Donatelo nindža kornjača sa ljubičastim povezom. Znamo i da je suncokret žut, trava zelena, a nebo plavo, ali pitanje je šta ako tvoja plava i moja plava nisu iste? Muči li i tebe isto pitanje? Saznaj nešto više o ovome u našem novom blog postu

Obavještenje

U ponedeljak, 17. juna 2024. godine, u 11:00 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, održaće se svečana dodjela priznanja najuspješnijim takmičarima Olimpijade znanja.