Newsletter Subscription

Search

Konferencija Spark.me u junu ponovo u Porto Montenegru

Spark.me-Key-Visal-STEM

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije crnogorskog nacionalnog .ME domena.

Ova konferencija nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, kao i da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja.

Od 2013. godine, Spark.me je ugostio preko 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Kako kupiti kartu?

 

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj cijeni od 100€, jer je u prodaju pušteno 100 promotivnih karata.

Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. 

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja.

Mala napomena: Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Svjetski poznati predavači

 

Jedna od stvari kojom se Spark.me konferencija može pohvaliti jeste sjajna lista svjetski poznatih predavača. Među onima koji su prethodnih godina nastupali na konferenciji, bili su i Pankaj Ghemawat (jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti strategije i TED govornik), Rory Sutherland (potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije i TED govornik), Itay Talgam (simfonijski dirigent, trener liderstva i TED govornik), Kristofer Fabian (suosnivač odjeljenja za inovacije u okviru UNICEF i jedan od 100 najuticajnijih ljudi na svijetu 2013. godine prema časopisu „Time”), Brian Solis (promoter inovacija u kompaniji Salesforce i autor pet globalnih biznis bestselera). Zatim, tu su i Neil Harbisson (umjetnik koji je 2004. godine ugradio antenu u potiljak i postao prvi zvanično priznati kiborg na svijetu i TED govornik), Heather B. Armstrong (jedna od prvih popularnih blogerki iz oblasti roditeljstva sa više od 1,2 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times), Veronica Belmont (menadžerka za razvoj proizvoda u kompaniji Adobe, savjetnica brojnih startapova i internet zvijezda sa više od 1,5 miliona pratilaca na Tviteru) i Xenia Tchoumi (digitalna influenserka u oblasti visoke mode sa preko 8 miliona pratilaca na društvenim mrežama, internet preduzetnica i četiri puta TEDx govornica).

O nekima od njih možda znate i jer smo o njima pisali na blogu za serijal pod nazivom “Kad porastem, biću”. To su, recimo, Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory), Anab Jain (dizajnerka, filmska producentkinja, suosnivačica Superflux i TED govornica) i Dhiraj Mukherjee (suosnivač Shazam Entertainment, mentor tehnološkim startapovima i savjetnik fondovima rizičnog kapitala, 2015. godine, od strane Financial Times, proglašen jednim od 50 najboljih tehnoloških preduzetnika u Evropi).

Ono što vam možemo reći za listu govornika ove godine jeste da će takođe biti impresivna. Kako ćemo imena uskoro početi da objavljujemo, tvoje je samo da redovno pratiš naš blog!

Spark.me startap takmičenje

Sastavni dio konferencije je Spark.me startap takmičenje koje okuplja timove iz cijelog regiona i Evrope. Pobjednički startap će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”, 18-20. oktobra u San Francisku.

U pitanju je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost. To je, ujedno i jedna od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i istovremeno stupi u kontakt sa ljudima koji pobjedničkom timu mogu pomoći da pretvori svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

O tome kako Spark.me konferencija izgleda iz ugla volontera, možeš pročitati u blog postu Sare Dragojević koja je 2019. godine imala priliku da radi sa organizacionim timom i da da svoj doprinos stvaranju magije.

Za više informacija o Spark.me 2022 posjeti zvanični sajt konferencije, a ukoliko imaš kakvih pitanja slobodno nam piši na [email protected] ili na Facebook ili Instagram nalog.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!