Newsletter Subscription

Search

Obavještenje: odložen početak Škole programiranja

Danas sa vama dijelimo nekoliko novosti. 

Kako su zvanično zatvorene prijave za DoMEn Školu programiranja, obavještavamo vas da će se početak Škole programiranja za sve tri grupe polaznika, odložiti do daljnjeg.

Ovu informaciju posebno naglašavamo osnovcima uzrasta VII, VIII i IX razreda čiji je prvi čas već bio zakazan za subotu, 21. septembra. Usled nepredviđenih okolnosti, taj čas će se odložiti, a o novom terminu svi polaznici biće blagovremeno obaviješteni na našem sajtu i Instagram profilu.

Isto tako, dijelimo sa vama vijest da ove godine broj prijavljenih učenika premašuje 360! Kako je prošle godine bilo oko 120 polaznika, raduje nas činjenica da postoji tako veliki broj vas, koji na programiranje gledate kao svoju buduću profesiju ili nešto u čemu želite da se oprobate. Ipak, sa druge strane, svjesni smo da naša Škola programiranja, sa trenutnim brojem profesora koji su nam na raspolaganju, nažalost, ne može primiti sve polaznike koji su zainteresovani za programiranje. Svi prijavljeni učenici, biće blagovremeno kontaktirani i obaviješteni o statusu svoje prijave.

Polaznici, pratite naš portal, čitajte zanimljive priče, i očekujte novosti o prvim terminima časova Škole programiranja koju svi zajedno sa nestrpljenjem očekujemo! 

Pišite nam na Instagramu ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ili na mail [email protected]. 😉 Takođe, podijelite ovu vijest sa vršnjacima za koje znate da su se prijavili za Školu programiranja kako bi svi bili obaviješteni o novonastalim promjenama!

DoMEn škola programiranja se ove godine već tradicionalno organizuje po jedanaesti put. Kompanija DoMEn i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta Crne Gore već dugi niz godina ulažu napore pokušavajući da prevaziđu jaz koji postoji između formalnog obrazovanja i programiranja kao nauke organizujući, pored Škole programiranja, koja traje preko cijele školske godine, i Ljetnju školu programiranja, kao i DoMEn kup, jedino online takmičenje u programiranju u Crnoj Gori. O ovim, ali i drugim projektima koje podržava kompanija DoMEn, možete se informisati u našoj sekciji Projekti.

Podijeli sa prijateljima:

Povezani članci:

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Budi u toku!

Prijavi se na newsletter i ne propusti novosti, obavještenja i zanimljivosti iz STEM svijeta. :)

Obavještenje

Izdanje XXIV matematičkog lista Dijagonala, dostupno je na našem sajtu i možeš ga naći u sekciji Biblioteka!